avantatgeS DE LES FINESTRES I PORTES D’ALUMINI K•LINE

mas-luz

MÉS llum

Les portes i finestres K-LINE, gràcies al disseny de línies minimalistes dels seus perfils d’alumini, disposen d’un 20% més de superfície envidrada que una tradicional i al tancar, el full s’amaga radera del marc, oferint molta més lluminositat

mas-aislamiento

MÉS aïllament

Les portes i finestres K-LINE, equipades amb trencament de pont tèrmic i amb un doble o triple vidre amb aïllament reforçat, ofereixen els majors aïllaments tèrmics i acústics, havent obtingut les màximes certificacions del mercat, prova indiscutible de la seva qualitat i alts resultats.

Alt aïllament tèrmic de sèrie de fins Uw=0,84 W/m2.K

Alt aïllament acústic de 30 a 44 dB (Rw = 48 dB)

 

mas-diseno

MÉS DISSENY

Les portes i finestres K-LINE són discretes i elegants; estan dissenyades amb formes estilitzades i perfils molt esvelts.

Només amb l’alumini s’aconsegueix una impresió general de puressa de línies y proporcions equilibrades. L’alumini confereix a les finestres i portes una estètica que combina força i delicadessa.

mas-color-cat

MÉS color

L’alumini li ofereix una més alta gamma d’acabats. K-LINE li proposa 31 colors a escollir amb acabats lacats estàndard, mates i texturats, acabats en fusta i anoditzats, amb l’opció bicolor amb diferent color a l’interior i l’exterior, per personalitzar la vivenda o per integrar al seu entorn.

mas-seguridad

MÉS seguretat

Les portes i finestres d’alumini K-LINE incorporen múltiples opcions de seguretat com tancaments WK-1 (RC1) i WK-2 (RC2), sistemes antipalanca i vidres antirobatori d’alt rendiment, per protegir contra robatoris i intrusions.

garantia-5-10-anys

MÉS garantia

Les portes i finestres d’alumini K-LINE, fabricades d’acord amb la normativa vigent i seguint les instruccions d’instal·lació corresponents, estan garantides -sempre que s’instal·lin abans dels 3 mesos de la data de lliurament- contra defectes de fabricació que les facin inadequades per a l’ús per al qual s’han fabricat.

Més informació sobre les garanties K-Line